Μαγική η θεατρική ομάδα των παιδιών της Γέφυρας Ζωής στο “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ”,

15
Απρ

Η Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα του εθελοντικού Πολυχώρου Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρας Ζωής  παρουσίασε την Κυριακή 14/4 το απόγευμα με τον δικό της ξεχωριστό μαγικό τρόπο την δεύτερη τους θεατρική παράσταση “ΠΛΟΥΤΟΣ” του Αριστοφάνη

Χαμόγελα, ανεβασμένη διάθεση και ένα “μάθημα ζωής”… Αυτός θα μπορούσε να είναι ο απολογισμός της 2ης τους θεατρικής παράστασης παρακολουθώντας την Θεατρική Ομάδα της Γέφυρας Ζωής που πλημμύρισαν με τις  φωνές τους και την αύρα τους το Κέντρο Πολιτισμού “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ”, στο Δήμο Αιγάλεω, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Ανέδειξαν έννοιες όπως η Αγάπη, την αλληλεγγύη και παράλληλα όμως φρόντιζαν να μας διασκεδάσουν με τον δικό τους μαγικό τρόπο και μας  προσφέρνουν ένα θέαμα που τους μαθαίνει πρωτίστως την αξία της δημιουργικότητας και του δικού τους θέλω .

Το έργο διασκευάστηκε από της εθελόντριες της Γέφυρας Ζωής, Γιώτα Μαντζαβίνου και Βίκυ Νικολέα.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους:

Η Βουλευτής Σύριζα , κ.Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Φανερά συγκινημένη δήλωσε στο τέλος της παράστασης: “Είναι μια προσπάθεια καρδιάς και αξιοπρέπειας αυτό που γίνεται εδώ και δίνει ευχαρίστηση στους συμμετέχοντες και καμάρι σε όσους είμαστε τριγύρω και έχουμε αγκαλιάσει την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. που αποδεικνύει μέσα από της δράσεις της ότι μπορεί  να κάνει θαύματα, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και όλες.”

Επίσης παραβρέθηκε  η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από τον συνδυασμό “Χαϊδάρι Ξανά” του Βαγγέλη Ντηνιακού. κα. Εβίτα Παπαδοπούλου

Ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής, κ. Διονύσης Γουράνιος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και την αγάπη τους προς τα παιδιά και τους εθελοντές του εθελοντικού Πολυχώρου παιδιών και νέων με αναπηρία της Γέφυρας Ζωής.

Η Γέφυρα ζωής ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια:

την Top Sound Νίκος Αναστασόπουλος Ηχητική & Φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων.

Τον Δήμο Αιγάλεω για την παραχώρηση του Χώρου.

Τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Μελιδωνιάτη αλλά και σ’ όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που  βοήθησαν και συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά ,για την πραγματοποίηση της Δεύτερης θεατρικής στιγμής.

Leave a Comment

Translate »