Ήταν μια μαγική βραδιά!!

19
Απρ

Ήταν απο εκείνες τις βραδιές που σε γεμίζουν συναισθήματα και λες με χαρά…ήμουν κι εγώ εκεί, σε αυτή τη συναυλία, κομμάτι αυτής της μαγείας!!

Στη μουσική σκηνή SFIGA  χθες βράδυ,  χτίσαμε μια «γέφυρα»,  που ένωσε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας, σε μια φωνή, σε μια ψυχή, σε ένα τραγούδι … για τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.

Όλη η ομάδα των παιδιών της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ  μαζί με τον κόσμο, έστησαν μια μεθυστική, μαγευτική βραδιά, όπου αγαπημένοι καλλιτέχνες έδωσαν αφιλοκερδώς το παρόν,  για να στηρίξουν αυτή την όμορφη προσπάθεια, σε μια πράξη ανιδιοτέλειας κι αγάπης.

 Τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική για την μαγεία του να είσαι διαφορετικός, χαρίζοντας μας υπέροχες ερμηνείες, οι ερμηνευτές: Θοδωρής Κοτονιάς, Γεωργία Νταγάκη, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Χρήστος Νινιός, Άννα Ψυχογιού, Αργύρης Λούλατζης, Αρετή Κετιμέ, Κωνσταντίνα Πάλλα, Παρασκευάς Θεοδωράκης, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Άγγελος Φάμελος, Μαρία Καραμάνη και Βασίλης Πασλίδης και oi μουσικοί: Γιάννης Δίσκος(Πνευστά), Δημήτρης Καζάνης (Βιολί), Λάμπης Κουντουρόγιαννης(Κιθάρα), Αλέξανδρος Δερμάνης (Μπάσο), Σωτήρης Μαυρονάσιος (Τύμπανα).

Οι ερμηνευτές δήλωσαν: «κάποιες φορές τα λόγια είναι λίγα και μικρά, μπροστά  σε τόσο έντονες στιγμές, γεμάτες από αγάπη και αγκαλιές από όλους σας. Εμείς σας ευχαριστούμε πολύ, που μοιραστήκατε μαζί μας αυτήν την αγκαλιά για τη Γέφυρα Ζωής και τραγουδήσαμε ΠΑΡΕΑ!»

 Υπέροχη βραδιά…! Χτίσαμε τη «γέφυρα» μας,  με  ωραίες φωνές, αγάπη, αποδοχή και θετική ενέργεια!

Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες  για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν! 

Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ , θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Θεόδωρο Σπηλιόπουλο- Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου και τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θεόφιλο Μεντεσίδη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 Φωτογραφίες Μάριος Μπουσουλόπουλος

ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υλοποίηση της υπεροχής βραδιάς στην Βικτωρία , την Γώγο & τον Δημήτρη. 

 

Leave a Comment

Translate »