Ο Βαγγέλης Ντηνιακός στην “Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.”

19
Απρ

Το απόγευμα της Τέταρτης 17 Απρίλιου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά» και συνοδευόμενος από την πολυμελή ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβουλών, πραγματοποίησε επίσκεψη στον πολυχώρο της “ Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ ”.

Στη συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο κ. Διονύσιο Γουράνιο καθώς και μέλη της διοίκησης της Γέφυρας Ζωής ΑμεΑ, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για τα θέματα κοινωνικής πολιτικής , ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για το πλούσιο και δημιουργικό έργο που παρέχειi στα παιδιά με αναπηρία όπου συμμετέχουν σε μια σειρά από εθελοντικά προγράμματα που πραγματοποιούνται καθημερινά στην “Η Γέφυρα Ζωής». 

 

Ο εθελοντικός πολυχώρος αποτελεί ένα πυλώνα αξιοπρέπειας και ζωντανής έκφρασης για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα που με πολύ αγάπη , επιστημονική αρτιότητα και κυρίως μέσα από την εθελοντική δράση των εκπαιδευτών υλοποιούνται δράσεις έχοντας στόχο την κοινωνικοποίηση των παιδιών.”, σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, και συνέχισε τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ., με κάθε πρόσφορο μέσο .

“Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Διονύσιο Γουράνιο , που με συμμάχους τους εθελοντές & τους γονείς των παιδιών, έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν έναν πραγματικό ιστό ζωής στο Χαϊδάρι , που πρέπει να τύχει της στήριξης όλων μας , τόσο υλικής όσο και ηθικής, θεωρώ βεβαίως δεδομένη την πιο στενή συνεργασία μας με εταίρο μας την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.  ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, κατέληξε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός. 

 

Leave a Comment

Translate »