ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ COCO-MAT ΤΗΣ  ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ

25
Απρ

Η COCO-MAT, μαζί  με  εκπροσώπους της εταιρίας από όλο τον κόσμο, επισκέφθηκαν εν’ όψη των εορτών του Πάσχα τον εθελοντικό πολυχώρο παιδιών και νέων με αναπηρία της για να φέρουν χαρά, χαμόγελα και λαμπάδες στα παιδιά μας.

Η εταιρία, η οποία είναι γνωστή για τη φιλοσοφία και την κοινωνική της ευαισθησία, και επέλεξε οι εκπρόσωποί της από τα καταστήματα της από όλο τον κόσμο  να επισκεφτούν της Γέφυρα Ζωής και να μιλήσουν με τον Πρόεδρο της τον κ. Διονύση Γουράνιο, για το έργο της Γέφυρας και να ενημερωθούν για τις δράσεις της αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα του σήμερα. 

Οι αντιπρόσωποι, της εταιρίας COCO-MAT , άνθρωποι με κοινωνική ευαισθησία και  κουλτούρα, μας εντυπωσίασαν με την αμεσότητα και την αποδοχή τους απέναντι στα παιδιά και μας «θύμισαν» ότι σε άλλες χώρες δεν υπάρχει ο διαχωρισμός διαφορετικός/κανονικός.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ενδιαφέρει όλους μας γιατί αντανακλά τις βασικές αρχές της κοινωνίας, στην οποία ζούμε και είναι απόλυτα ταυτισμένη με τη συνείδηση της εταιρείας μας, η προσφορά της COCO-MAT στην κοινωνία είναι διαρκής και διακριτική ,για το λόγο αυτό, έχει αναπτύξει συνεργασία & υποστηρίζει της καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες της Γέφυρα Ζωής Α.με.Α,  τόνισε η κ. Ευγενία Λιανού.

Leave a Comment

Translate »