Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το1ο No Limits Ευρωπαϊκό φεστιβάλ τέχνη & αναπηρία

25
Μαΐ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τέταρτη  22/05/2019, το 1ο No Limits Ευρωπαϊκό φεστιβάλ τέχνη & αναπηρία, Θα θέλαμε καταρχήν να ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που  βρέθηκαν κοντά μας, διασκέδασαν και γέμισαν το χώρο με χαμόγελα.

Ένα γεμάτο καλλιτεχνικό διήμερο φεστιβάλ τελείωσε με απόλυτη επιτυχία, ευγνωμοσύνη και ικανοποίηση, το Ευρωπαϊκό φεστιβάλ τέχνη & αναπηρία με τίτλο 1ο No Limits που έγινε την Τρίτη 21 Μάιου και την Τέταρτη 22 Μάιου 2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , μας εφοδίασε με μια σημαντική εμπειρία, ήταν μια γιορτή για την καλλιτεχνική αριστεία με διαφορετικές μορφές έκφρασης.

Η Dagipoli Dance Co σε συνεργασία με τη Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ, συνδιοργάνωναν και έφεραν ομάδες χορού και θεάτρου που απαρτίζοντανn από επαγγελματίες και ερασιτέχνες με διαφορετικές αναπηρίες και μη , από την Πορτογαλία με τους VOARTE, Ισπανία και Γαλλία με τους HABRA QUE PONERSE CACHAS, Γερμανία και Πολωνία με την MASKA, καθώς και οι Ελληνικές ομάδες «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός», «Εκτός δρόμου», «Δρυάδες εν Πλω»  οι οποίες «δουλέψαν» με το σώμα τους και πειραματίστηκαν με την κίνηση, χορέψαν και παρουσίασαν ότι η αναπηρία δε θέτει όρια και φραγμούς& έκλεψαν την παράσταση με τις μοναδικές τους εμφανίσεις.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλάμβανε παραστάσεις, workshops και ένα συμπόσιο, όπου συμμετείχαν ακαδημαϊκοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κ.ά. με διεθνή εκπροσώπηση, οι οποίοι συναντηθήκαν και μοιραστήκαν  τη γνώση και τις εμπειρίες τους σε ένα φεστιβάλ τέχνης & αναπηρίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Μέσα από αυτό το 2 ήμερο φεστιβάλ οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς, σε ένα από τα ωραιότερα θεάματα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα!

 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους .

Ο Υποψήφιος ευρωβουλευτής  Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Βουλευτής Σύριζα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο αγαπημένος μας ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο κύριος Χαράλαμπος Χριστόπουλος από το Υπουργείο Επικράτειας, η Υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων Ολυμπιονίκης Κωφών Δήμητρα Πασχάλη, το μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών κ. Αλέπης Σοφοκλής,  Ανδρέας Κολίσογλου – Ψυχολόγος, η Μαρία Καραπαναγιώτη από την χορευτική ομάδα «Δρυάδες εν πλω»  

Το φεστιβάλ όμως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και τη συμβολή των χορηγών μας την ΕΡΤ, & την Kosmocar, τους ευχαριστούμε που μας πίστεψαν και μας υποστήριξαν σε αυτό μας το εγχείρημα.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας και σε όλη την ομάδα που δούλεψαν τόσο κατά την προετοιμασία όσο και τις ημέρες του φεστιβάλ αλλά και σε όλους αυτούς που δούλεψαν συνεχόμενα και εξυπηρέτησαν όλο τον κόσμο που μας επισκέφθηκε φορώντας το καλύτερο χαμόγελό τους, τον κύριο Dimitrios Remmos για την μετάφραση στα Aγγλικά, την  Ομάδα Hopeaholics & ιδιαίτερα την κα. Stella Zoulinaki για την παρουσίαση και τον συντονισμό του συμποσίου, & τους εθελοντές της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους στο διήμερο Ευρωπαϊκό φεστιβάλ τέχνη & αναπηρία με τίτλο 1ο No Limits.

Leave a Comment

Translate »