Συγκλονιστική αποθέωση των αθλητών Duo Para Ju Jitsu της Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ στο Μετς

25
Ιούν

Το Σάββατο  το απόγευμα  22 Ιουνίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, ήταν όλοι εκεί, πάνω από 1500 θεατές και εκατοντάδες αθλητές παρακολουθήσαν το 1st ORIGINAL MARTIAL ARTS FESTIVAL

Ήταν μια μεγάλη και δυνατή στιγμή και ένα πολύ δυνατό μάθημα ζωής των αθλητών της Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ  οι οποίοι μας πρόσφεραν ένα καταπληκτικό και συγκινητικό θέαμα με το Duo Para Ju Jitsu ΑμεΑ, κηρύσσοντας την έναρξη του το εν λόγω φεστιβάλ.

 

Τα συναισθήματα απερίγραπτα…η χαρά που ένιωθαν όλα αυτά τα παιδιά από το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων φαινόταν στα μάτια τους και το χαμόγελο τους….. και έγιναν όλοι μία αγκαλιά. 

Η άψογη συνεργασία μας με την «Ακαδημία πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου» με εκπρόσωπο του συστήματος koei-kan karate do Greece, κ. Απατζή Θεόδωρο κάτοχο μαύρης ζώνης 6ο  Dan και όλα τα μέλη της, δίνουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά με αναπηρία , ώστε να είναι ενεργοί αθλητές αλλά και για μια καλύτερη θέση στη ζωή.

 

Μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση απ’ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το μοναδικό γεγονός και περισσότερο για τους γονείς των παιδιών Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ που αγωνίζονται καθημερινά για την ευτυχία τους.

Τα λόγια φτωχά για αυτό που νιώσαμε όλοι… μπράβο και πάλι μπράβο!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Volkswagen Kosmocar, που μας στηρίζει σαν χορηγός μετακίνησης σε όλες τις δράσεις μας.

Leave a Comment

Translate »