Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.ΜΕΑ. ΣΤΗΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ» του Νίκου Μουτσινά

27
Ιούν

Με μια γλυκιά προσμονή στης 25 Ιουνίου 2019 βρεθήκαμε στο Θέατρο Πέτρας για να παρακολουθήσουμε την σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά  «ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ»,

Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά, εντυπωσιακοί φωτισμοί και ευφάνταστα κοστούμια συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης!

Τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν από την απίστευτη ερμηνεία όλων των ηθοποιών, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους για περισσότερες από 2 ώρες.

Στο τέλος της παράστασης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Νίκο Μουτσινά , & την Ματίνα Νικολάου οι οποίοι παρά το προχωρημένο της ώρας, υποδέχτηκαν τα παιδιά μας με μεγάλη χαρά, συνομίλησαν  μαζί τους και φωτογραφήθηκαν. 

Το Δ.Σ. της Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ.  θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ. Νίκο Μουτσινά , για την προσφορά των εισιτηρίων αλλά και για την μεγάλη του αγκαλιά στα παιδιά της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ , αλλά και τη εταιρία παραγωγής People Entertainment Group, http://people.gr/home/  που με κάθε αγορά των αναμνηστικών της «ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑΣ», στην μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της σε Ελλάδα και Κύπρο θα προσφέρει 1€ στην Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην φίλη και πολύτιμη συνοδοιπόρο μας, Κατρίνα Τσάνταλη , για την πολύτιμη βοήθεια της.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Στέλλα Ρουσάκη

Λίγα λόγια για το έργο

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), όπου ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή και την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Leave a Comment

Translate »