Λήξη των εθελοντικών δράσεων του Εθελοντικού πολυχώρου της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ

24
Ιούλ

Ο Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νεών με Αναπηρία της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές για την λήξη των εθελοντικών δράσεων του πολυχώρου την Παρασκευή 26/7/2019.

Μια ακόμα χρονιά γεμάτη παιχνίδι και συγκινήσεις έφτασε στο τέλος της.

Ένα ευχαριστώ προς όλους

Παιδιά όλων των ηλικιών, Χόρεψαν, τραγούδησαν, ζωγράφισαν, έπαιξαν…

Μέσα στον πολυχώρο της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ AMEA  επικοινώνησαν, συζήτησαν, προβληματίστηκαν, έψαξαν, ανακάλυψαν, Μοιράστηκαν στιγμές πολύτιμες.

Σήμερα λοιπόν χαρούμενος ικανοποιημένος αλλά πάνω από όλα συγκινημένος, θέλω να εκφράσω και δημόσια την ευγνωμοσύνη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά , σε όλα τα παιδιά μας μικρά και μεγάλα για τη συμμετοχή, την επαφή, τον χρόνο και τον ενθουσιασμό τους, τους γονείς που μας εμπιστευτήκαν τα παιδιά τους, & όλους τους εθελοντές μας για την αφοσίωση και το ταλέντο τους, & τέλος τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτερά 9/09/2019,

Με καινούρια όνειρα και στόχους. Καλό καλοκαίρι σε όλους

Για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Διονύσης Γουράνιος

Ο πολυχώρος  της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ θα είναι ανοιχτός από  2/9 έως 7/9/2019 για να δέχεται καινούργιες έγγραφες εθελοντές,  μετά από προκαθορισμένα ραντεβού στο τηλέφωνο 2112143437

Το ίδιο διάστημα θα δει και τα μέλη του για απορίες, παρατηρήσεις, προτάσεις για να κάνουμε την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

 

Leave a Comment

Translate »