Χτίζουν Γέφυρες συνεργασίας  ο Πάρης Κοντόπουλος μαζί  με την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.ΜΕΑ.

29
Αυγ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ κ. Διονύση Γουράνιο είχε την Τετάρτη 28/8  ο κ. Πάρης Κοντόπουλος, συζήτησαν θέματα που αφορούν και τις δύο πλευρές, κατέθεσαν ιδέες και απόψεις με στόχο την από κοινού συνεργασία για το έτος 2019-20 σε δράσεις και πρωτοβουλίες.

Τι είναι η Parumba

H Parumba είναι ένας συνδυασμός ρυθμών μουσικής και κίνησης που προσφέρουν τόνωση, ενδυνάμωση, κάψιμο θερμίδων και βελτίωση φυσικής κατάστασης!

Εφευρέτης του Μαθήματος Parumba είναι ο Πάρης Κοντόπουλος ένας άνθρωπος με πολλή θετική ενέργεια που έχει φτιάξει τη δική του “σχολή” στην αεροβική, ο οποίος εδώ και εννέα χρόνια συνεργάζεται με μεγάλα γυμναστήρια στην Ελλάδα.Γεννήθηκε στην Αθήνα, στα 15 του αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρά του να γίνει χορευτής. Στη συνέχεια έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο για 3 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να επεκτείνει την εμπειρία του στην κινησιολογία στο χώρο όπου αποφοιτά ως πιστοποιημένος εκπρόσωπος. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επινοεί την PARUMBA που προκάλεσε ανατροπές και η δουλειά του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διδάσκει τεχνικές και μεθόδους που έχουν να κάνουν με εναλλακτικές μορφές άσκησης. 

 

Η PARUMBA έχει τεράστια επιτυχία με sold out τάξεις και φανατικούς σε κάθε χώρο που φιλοξενείτε . 

 

Leave a Comment

Translate »