Μαγικά ξεκίνησαν οι αλμυρές και γλυκές δημιουργίες στην ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ.

17
Σεπ

Ξεκίνησαν και φέτος στον Απογευματινό Εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας & Έκφρασης Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ., οι αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με την έναρξη να γίνετε από τον κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη, Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις & Αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας και Οινολογίας της CEUCO για την Ελλάδα,& Chef European 2015.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις, μετα το 1ο μάθημα δημιουργίας για το 2019-20 δήλωσε ότι ο συναισθηματικός δεσμός με όλα τα παιδιά είναι ξεχωριστός, και η ξαφνική αγκαλιά ενός παιδιού με αναπηρία, είναι η απάντηση όλης της προσπάθειας μας που καταβάλουμε εδώ και 2 χρόνια μέσο της συνεργασία μας με την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ, σαν Λέσχη Αρχιμαγείρων Ακρόπολις.

Προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε  την 1η Ομάδα Μαγειρικής ατόμων με αναπηρία, με δράσεις και ενέργειες τέτοιες ώστε να γίνουν αποδεκτοί από τον κόσμο και να αισθανθούν ισότιμα και ενεργά μέλη.

Όλα αυτά έχουν λειτουργήσει πολύ θετικά ως μέσω προσέγγισης του κόσμου προς το κομμάτι της αναπηρίας αλλά και αντίστροφα», υιοθετώντας αξίες όπως η συνεργασία, ομαδικότητα, αλληλεγγύη, ανεκτικότητα, αποδοχή και σεβασμός της διαφορετικότητας.

Το ουσιαστικό είναι ότι παίρνω και δίνω θετική ενεργεία και αυτό με κάνει να χαμογελώ ακόμη περισσότερο αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία τη ζωή!»

 

Όλοι εμείς από την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ  ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη, Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις & Αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας και Οινολογίας της CEUCO για την Ελλάδα,& Chef European 2015. που είναι κοντά μας.

 

 

 

 

Leave a Comment

Translate »