Συνάντηση του Προέδρου της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ.  με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου

27
Σεπ

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 μεταξύ του Δημάρχου Χαϊδαρίου  κ. Βαγγέλη Ντηνιακού και του Προέδρου της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. κ. Διονύση Γουράνιου, στην συνάντησή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Φώτης  Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ κ. Δημήτρης Μελιδωνιάτης και η Γενική Γραμματέας κα. Παναγιώτα Μαντζαβίνου.

Η εν λόγω συνάντηση έλαβε χώρα στο Δημαρχείο του Δήμου Χαϊδαρίου  κι ως επίκεντρο της είχε την ενημέρωση του Δημάρχου αναφορικά με την κατάσταση, τη λειτουργία αλλά και τις ανάγκες του φορέα μας, η συζήτηση ήταν παραγωγική μέσα σε κλίμα κατανόησης για τα προβλήματα που αφορούν τον εθελοντικό πολυχώρο δημιουργίας και εκφράσεις της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου  κ. Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του τόσο την προσωπική όσο και την θεσμική στις προσπάθειες της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. 

Σύντομα θα υπάρξει προγραμματισμός για δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, Υπάρχουν πολλές σκέψεις και πολύ μεράκι.

Η δημιουργία προϋποθέσεων συνεργασίας είναι αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με προοπτική πάντα την ένταξή των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία, δήλωσε ο Πρόεδρος της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. κ. Διονύσης Γουράνιος, Ελπίζουμε σε μια αποδοτική συνεργασία για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Leave a Comment

Translate »