Τα έψαλλαν στον Πρόεδρο της Βουλής τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.

22
Ιαν

Τα δικά τους χριστουγεννιάτικα μαγικά κάλαντα άκουσε την Δευτέρα 23-12-19 ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κώστας Τασούλας ,από τα παιδιά του εθελοντικού πολυχώρου παιδιών & νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Μαζί με τον Πρόεδρο τα κάλαντα άκουσαν βουλευτές, μέλη του Προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής καθώς και εργαζόμενοι και εργαζόμενες στη Βουλή με τα παιδιά τους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά. μοίρασε δώρα και κεράσματα σε όλα τα παιδιά τους εθελοντές και τους γονείς που συνόδευαν την αντιπροσωπεία των παιδιών της Γέφυρα Ζώης.

Τέλος ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής, κ. Διονύσης Γουράνιος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την θερμή υποδοχή και την αγάπη προς τα παιδιά και τους εθελοντές του εθελοντικού πολυχώρου παιδιών και νέων με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Απευθυνόμενος στα παιδιά είπε: «θα Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε, να είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα ζωής & αξιοπρέπειας που δίνετε, ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του για το έργο του Δ.Σ. & των Γονέων για την λειτουργία του εθελοντικού πολυχώρου της Γέφυρα Ζωής, υπογραμμίζοντας ότι τα κάλαντα αυτά είναι «κάλαντα γεμάτα αισιοδοξία & χαρά ».

 

Leave a Comment

Translate »