Συναντήσεις για μία Γέφυρα με καινούρια θεμέλια Ζωής

02
Ιούλ

Έντονη κινητικότητα με προγραμματισμένες συναντήσεις με όλους του αρμόδιους φορείς έχει ξεκινήσει ο Προέδρος της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. κ. Διονύσης Γουράνιος για να διευθετηθεί και να βρεθεί λύση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά την αναστολή λειτουργίας του οργανισμού. 

Στις συνεχόμενες συναντήσεις την Δεύτερα στης 29/6/2020 & την Τετάρτη 1/7/2020 με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αττικής κ. Ανδρέα Λεωτσάκο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου  κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Αντιπρόεδρος της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ κ. Δημήτρης Μελιδωνιάτης  η Γενική Γραμματέας κα. Παναγιώτα Μαντζαβίνου & η Αναστασία Σαραντίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Ανθρώπων ΣΚΠ, Αυτοάνοσα Νοσήματα, ΑμΕΑ και Φίλων Αυτών και δημιουργός του ομώνυμου ραδιοφώνου «Steki Radio», που προβάλλει τα ζητήματα των ανθρώπων  με αναπηρία.

Οι συναντήσεις είναι πολύ παραγωγικές και θα συνεχιστούν ώστε να βρεθεί άμεση λύση στο θέμα που έχει προκύψει. 

Η Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. και προσωπικά ο Πρόεδρος της κ. Διονύσης Γουράνιος θέλουν να ευχαριστήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Ανδρέα Λεωτσάκο για το διαρκές και αμέριστο ενδιαφέρον του και πιστεύει ότι στο πρόσωπο του έχει βρει ένα ανιδιοτελή συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη της κοινότητας των Α.μεΑ.  & της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ, ενός οργανισμού που έχει 7 χρόνια παρουσίας με πρωτοποριακές δράσεις και με ένα διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζετε από γονείς και εθελοντές που αγαπούν τον οργανισμό και έχουν δείξει το διαρκές και αμέριστο ενδιαφέρον τους αλλά και την συμπαράσταση τους στο κοινωνικό της έργο.

Leave a Comment

Translate »