Καλό καλοκαίρι από την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ

03
Ιούλ

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους Έλληνες, και απανταχού, για το ενδιαφέρον, την υποστήριξη, και την εγκαρδιότητα .καθώς η απρόσμενη αυτή κίνηση αλληλεγγύης από χιλιάδες φίλους -ες ,προς εμάς μας συγκίνησε, αλλά κυρίως μας στήριξε σε αυτή τη δύσκολη- περίεργη  κατάσταση που βρεθήκαμε ξαφνικά ,που επηρέασε τόσο την λειτουργία του φορέα μας όσο και τις ζωές των παιδιών της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.

Είναι σίγουρο ότι. ” από το Σεπτέμβριο  ο πολυχώρος της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ, θα είναι κοντά στα παιδιά του που τόσο τον έχουν αγαπήσει.

Μια ακόμη χρονιά γεμάτη παιχνίδι και συγκινήσεις έφτασε στο τέλος της.

Παιδιά όλων των ηλικιών, Χόρεψαν, τραγούδησαν , έπαιξαν..

Μέσα στον  Πολυχώρο της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ επικοινωνήσαν, συζήτησαν, προβληματίστηκαν, έψαξαν, ανακάλυψαν, & μοιράστηκαν πολύτιμες στιγμές .

Σήμερα λοιπόν χαρούμενος & ικανοποιημένος αλλά πάνω από όλα συγκινημένος, θέλω να εκφράσω και δημόσια την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους εθελοντές μας για την αφοσίωση και το ταλέντο τους, & τέλος  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.

Στην Γέφυρα Ζωής έχουμε την τύχη να έχουμε εξαιρετικούς υποστηρικτές τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι δίπλα μας κάθε χρονιά και θα συνεχίσουν να είναι και τα επόμενα χρόνια μαζί μας.

Στόχος μας είναι να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να κάνουμε ολοένα περισσότερες εταιρίες και οργανισμούς να σκεφτούν διαφορετικά και να μας υποστηρίξουν αναγνωρίζοντας τη σημασία του να αγκαλιάζεις την μαγεία… του να είσαι διαφορετικός.

Το Δ.Σ. , οι Εθελοντές και τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. σας εύχονται ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Σας περιμένουμε όλους & ανανεώνουμε το ραντεβού μας από Σεπτέμβρη, με καινούρια όνειρα, στόχους. ανανεωμένη διάθεση , ενέργεια και δύναμη για τον γεμάτο προκλήσεις χειμώνα που έρχεται.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ

Ο Πρόεδρος

Διονύσης Γουράνιος

 

 

 

 

Leave a Comment

Translate »