ΤΜΗΜΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΡΩΝ

Πώς μπορείτε να μας στηρίξετε

Εάν είστε επιχείρηση ή εταιρεία:

1. Προϊοντική ενέργεια

Ένας πολύ σημαντικός τρόπος στήριξης του Οργανισμού μας είναι οι προϊοντικές συνεργασίας που κατά καιρούς συνάπτονται με εταιρίες. Στις περιπτώσεις αυτές, οι εταιρίες επιλέγουν να συνδέσουν κάποιο συγκεκριμένο τους προϊόν (ή σειρά προϊόντων) με το λογότυπο της Γέφυρα Ζωής προκειμένου να δώσουν μία –πολύ σημαντική  ώθηση στις πωλήσεις τους και παράλληλα να προσφέρουν στο έργο του Οργανισμού.

2. Χρηματοδότηση Δράσεων και Έργων με απευθείας δωρεά

Η οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού μέσω της χρηματοδότησης συγκεκριμένων αναγκών, δράσεων, έργων, ενεργειών, είναι πολύ σημαντική για την επιβίωση.
Οι συνεργασίες στο επίπεδο αυτό ποικίλουν ανάλογα με το ύψος του χρηματικού ποσού που μία εταιρία έχει τη δυνατότητα να διαθέσει. Μπορεί να αφορούν στην αγορά κάποιου είδους/εξοπλισμού που έχει ανάγκη  ο πολυχώρο μας , στην χρηματοδότηση κάποιου κατασκευαστικού έργου, στην κάλυψη λειτουργικών εξόδων ή μέρος αυτών για κάποια δράση και πολλά άλλα.

3. Φιλοξενία Κουμπαρά

Η οικονομική ενίσχυση των δράσεων μας μέσω των κουμπαράδων που φιλοξενούνται σε καταστήματα και εταιρίες, αποτελεί έναν από τους ελάχιστους μηχανισμούς που διαθέτουμε για την άμεση και σταθερή διασφάλιση εσόδων για την επιβίωσή μας, δίνοντας στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα να προσφέρει όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί, άμεσαεύκολα και με την αξιοπιστία που επιζητά και δεν διαπραγματεύεται ο σύγχρονος καταναλωτής. Ταυτόχρονα δίνεται στην εταιρία η δυνατότητα να προβάλλει το κοινωνικό της πρόσωπο με αυτό τον απλό και ανέξοδο τρόπο.

4. Φιλοξενία Παζαριού

Τα χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά, καλοκαιρινά και σχολικά μας παζάρια, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις αγορές τους με την έμπρακτη στήριξη στην Γέφυρα Ζωής.
Η συμμετοχή των εταιριών και σε αυτό τον τομέα είναι καταλυτική για την επιβίωση μας.
Εταιρίες φιλοξενούν στο χώρο τους παζάρι του Οργανισμού μας και καλούν το προσωπικό τους να ενισχύσει την «Γέφυρα Ζωής» και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει τις αγορές του επιλέγοντας ανάμεσα στα προσεγμένα είδη μας.

5. Δωρεά Προϊόντων

Είδη στοκ, από περσινές χρονιές που δεν μπορείτε να αξιοποίησετε είναι πολύ σημαντικά για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του οργανισμού μας

Εάν είστε φορέας, ιδιώτης:

1. Απόδοση εσόδων από :

  • Συναυλίες
  • Αθλητικές εκδηλώσεις / τουρνουά
  • Εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας
  • Θεατρικές παραστάσεις
    Στην περίπτωση αυτή ότι ο οργανισμός μας μπορεί να εμπλακεί στην προβολή της κάθε εκδήλωσης μέσω των social media και στην αποστολή ενημερωτικού υλικού.
  • Δεν έχει τη δυνατότητα συνδιοργάνωσης ή οργάνωση εκδήλωσης.
Translate »